Zorgen

Scandinavisch bouwen (houtmassief­bouw): zorgwoningen

Wil je je ouders of grootouders de kans geven om dichtbij je te wonen, maar toch met de nodige privacy voor iedereen? Dan is een zorgwoning in houtmassiefbouw (Scandinavisch bouwen) de ideale oplossing. Je bouwt immers een zorgwoning met een beperkte oppervlakte en plaatst die in jouw tuin.

Ruimte

Zorgwoning in hout: compact en toch ruim

Handig is dat de zorgwoning erg compact is, maar wel in alle comfort voorziet. Op maat van oudere bewoners die wat hulp kunnen gebruiken, maar toch graag zo lang mogelijk een verhuis naar het rusthuis willen vermijden.

Prijs

Zorgwoning: kostprijs

Financieel verdien je de kostprijs van zo’n zorgwoning snel terug, gelet op de zware kosten van de rusthuisfacturen. Wil je graag een offerte op maat, maak dan snel een afspraak.

Vraag je GRATIS offerte aan

Vergunning

Zorgwoning: bouwvergunning nodig?

Als de totale oppervlakte van al jouw bijgebouwen onder 40 m2 blijft, dan heb je hiervoor geen bouwvergunning nodig (mits enkele andere voorwaarden inzake plaatsing en hoogte vervuld zijn). Overschrijd je de oppervlakte van 40 m2 toch, dan is er nog een mogelijkheid om aan een verplichte bouwvergunning te ontsnappen, nl. door de zorgwoning mobiel te maken.

Lees hier een boeiend artikel over bouwvergunning voor zorgwoningen.

Zorgenwoning

Zorgwoning in houtbouw: vraag een offerte

Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak. We luisteren naar jouw ideeën en verwachtingen en denken met je mee na over de beste oplossing.

Contacteer ons